share close

Audien a făcut echipă cu XIRA pentru „One Last Dance”, o piesă despre dragoste, dorință, deznădejde și neputință. „One Last Dance” spune povestea unei relații care a ajuns la sfârșit, dar pentru care acel ultim moment contează enorm.

În acord cu ultimele piese pline de emoție, pe tematică amoroasă, „One Last Dance” îl ajută pe Audien să atingă inimia fiecărui ascultător în parte.

„Am lucrat la această piesă cu XIRA, în timpul pandemiei, într-un moment în care treceam printr-o perioadă foarte grea. Piesa aceasta este rezultatul acelei perioade. Vă iubesc pe toți și sper că piesa asta vă va ajuta într-un fel sau altul să faceți față momentelor dificile prin care treceți”, a spus Audien.

Audien este un producător și compozitor nominalizat la Grammy, care și-a câștigat locul în topul comunității dance. Considerat un pilon important în house-ul progresiv, Audien și-a început drumul spre succes în 2008. De-a lungul timpului, Audien a câștigat sprijinul unor veterani din industrie, precum Tiesto, Above & Beyond și Armin van Buuren. În prezent, Audien are peste 2,5M de ascultători, lunar, pe Spotify.

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%