Featured

Sasha Lopez şi AMI vor să încingă atmosfera cu o colaborare de excepţie

todayApril 29, 2022 14 2 5

Background
share close

Doar o lună a mai rămas până la deschiderea oficială a sezonul estival. Sasha Lopez și AMI deja ne dau hitul verii. Cei doi artiști lansează joi, 28 aprilie, „ Butterfly Dance”, o poveste fierbinte, pe ritmuri dance.

Pe lângă faptul că se potrivesc foarte bine din punct de vedere muzical, pe Sasha și AMI îi leagă o foarte bună prietenie, după cum declară artista:

„Ce-i mai frumos decât să faci muzică și să te bucuri de ea, alături de prieteni! Serj (Sasha Lopez) și cu mine suntem buni prieteni și a venit timpul să celebrăm acest lucru printr-o piesă. «Butterfly Dance» o să fie dansat peste tot vara asta”.

Sasha Lopez: „Totul a început la o petrecere”

La rândul său, foarte încântat de colaborarea cu AMI, Sasha Lopez a declarat că totul a început la o petrecere. De la câteva cuvinte până la un adevărat hit a fost doar un pas.

„Totul a început la o petrecere. AMI mi-a zis că i-a plăcut mult să cânte piesa «Smoke Me» la «Te cunosc de undeva» și că i-ar plăcea o piesă cu vioară, deoarece știe să cânte la ea și o încântă ideea să facem ceva frumos. Zis și făcut!”, a declarat și Sasha Lopez.

El este cel care se face vinovat de mega hit-ul „ All My People” , care a fost ascultat în toată lumea. Piesa s-a aflat în peste 20 de țări pe primul loc în topuri. La una dintre edițiile Carnavalului de la Rio a fost deschisă chiar cu aceasta.

De asemenea, colaborarea din 2020 cu Misha Miller, respectiv piesa „Smoke Me”, s-a poziționat în Top 10 Shazam în țări precum România, Bulgaria și Turcia. S-au generat astfel peste un milion de vizualizări și 100.000 de stream-uri încă din prima lună.

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale, care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „ Trumpet Lights”, piesă care a plăcut foarte mult publicului român. Au urmat proiecte precum „ Otra Vez”, „ Playa En Costa Rica” sau „ Somnu ’ nu mă ia”.

Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „ Deja Vu” sau „ 3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani. Cele mai noi single-uri AMI, „Enigma” feat Tata Vlad și „Fluturi”, au strâns milioane de vizualizări pe internet și au ajuns în topul clasamentelor muzicale.

Written by: Bla Bla News

Rate it

Previous post

Music

From viral ice skating to dance music!

Sofia Martynova is a singer, songwriter, professional figure skater and dancer based in Switzerland. Writing music that crosses between the pop and dance genres, she has been studying music professionally since she was 5 years old, her current place of study being the University of Bern. Sofia's success grew from her viral ice skating videos which spread her name across Instagram. Her goal is to become a successful independent artist, […]

todayApril 28, 2022 17


0%