DJ

Sunnery James și Ryan Marciano au lansat „See”

todayMay 8, 2022 11 4

Background
share close

Sunnery James, Ryan Marciano și Q.G au lansat „See”, o piesă despre dans, groove și o definiție a senzorialului urban. De altfel, piesa „See” are un sound ideal pentru deschiderea sezonului festivalurilor.

Sunnery James și Ryan Marciano știu mai bine decât oricine cum să facă mulțimile să se miște și să se bucure la maximum de energia specifică de festival. „See” reprezintă și o continuare firească a colaborării dintre Sunnery James și Q.G, după „Better Things”.

Sunnery James și Ryan Marciano sunt pilonii arhetipali ai scenei muzicii dance. Cu aproape două decenii de experiență pe scenă, cei doi se bucură de succes la nivel mondial cu melodii precum „Savages”, „Life After You”, „Summer Things” și, recent, „Better Things”. De asemenea, aceștia își cultivă sunetul prin propria amprentă SONO și călătoresc frecvent prin lume cu conceptul lor Sexy By Nature.

Written by: Bla Bla News

Rate it

Previous post

Electronic music

Armin van Buuren și R3HAB, colaborare legendară

Armin: „Sunt lucruri pentru care merită să lupți” Unele colaborări sunt legendare încă dinainte să fie pus primul cuvânt pe foaie și primul acord pe portativ, totul prin simpla asociere. Armin van Buuren și R3HAB sunt un astfel de exemplu cu piesa „Love We Lost”, prima colaborare dintre cei doi. Cu peste 30 de milioane de ascultători lunar și peste 5 milioane de urmăritori pe Spotify, Armin van Buuren și […]

todayMay 5, 2022 7 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%